WAT- EENWIJN.NL

Wat een wijn.nl is een gezamenlijk initiatief van * HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ, gevestigd in Bloemendaal, en * STEVENS WIJNIMPORT, gevestigd in IJmuiden. Twee no-nonsense wijnimporteurs die elkaar gevonden hebben op basis van één en dezelfde filosofie als het gaat om wijn kopen: de wijn moet, naast goed, karakteristiek zijn voor de betreffende streek en de prijs moet hiermee in overeenstemming zijn.

Wat een wijn wordt steeds meer een naam voor het evenement dat de lading niet meer geheel dekt; In de aankomende editie van dit evenement zouden we beter kunnen spreken van: Wateenwijn, vis, kaas en groente! Op zondag 15 oktober kon u, behalve inmiddels traditionele wijnen, eveneens vrijblijvend kennis maken met:
• De vis en sushi’s van ZEEVISHANDEL WAASDORP uit IJmuiden
• De groenten en fruit van
HAN DE KROON's HORECASERVICE KENNEMERLAND
• De kazen van de Kaashuis Tromp.


WAT EEN WIJN- KWALITEIT

Het lijkt een simpel uitgangspunt, maar door de steeds harder wordende commercie en de hierdoor steeds heviger concurrerend werkende wijnmarkt zit er zo verdomd veel kaf onder het koren dat het voor de consument steeds moeilijker wordt de juiste wijn in huis te halen.


WAT EEN WIJN-PROEVERIJ


Wateenwijn.nl organiseert 2 keer per jaar een wijnproeverij op een originele locatie met een, voor de dan geldende aankomende periode, passend assortimentsoverzicht.
Zij stelt de bezoekers in staat om op een ongedwongen manier een keuze te maken uit de wijn die bij hem of haar past.


WAT EEN MOOIE - FOTO'S

Click de onderstaande link om de foto's van de proeverij van 15 oktober 2006 te bekijken.
* NAAR DE FOTO'S!


* NAAR DE HOMEPAGINA
* MOOLENAAR EN STEVENS?
* MEER- INFORMATIE?