HANS MOOLENAAR- WIJNKOPERIJ

Hans Moolenaar Wijnkoperij is befaamd om zijn grote assortiment Rhône en Languedoc. Ook opvallende exclusieve topdomeinen uit Californië, Australië & Nieuw-Zeeland staan nog altijd vriendelijk geprijsd in de bijzondere winkel. Een winkel die oogt als een knusse feestelijke etalage voor de ware wijnliefhebber.

Zaterdags kun je * PROEVEN . Vaak staan er juweeltjes van wijnen open. Gewoon omdat Hans trots is op 'zijn' wijnen. Prachtige wijnen, altijd persoonlijk geproefd, doorgeproefd, goedgekeurd en tenslotte ingekocht zodat U die verrukkelijke wijn thuis, of in een van de vele restaurants die de wijnen van Hans Moolenaar op de kaart hebben staan, kunt nuttigen. Anders dan op zaterdag, kunt u ook op afspraak een gezellige avond plannen bij de knusse houtkachel.

Hans Moolenaar Wijnkoperij is een familiebedrijf waar met veel plezier en vakkennis wordt gewerkt. Vele collega wijnhandelaren hebben hun weg naar Bloemendaal inmiddels ook gevonden; vele ontdekkingen van Hans Moolenaar worden aan collega’s in het land verkocht. Dat laatste geldt ook voor de alsmaar groeiende internetklantenkring. Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde site waar u direct online uit ons assortiment kunt bestellen.

ADRES- GEGEVENS

Hans Moolenaar Wijnkoperij
Zomerzorgerlaan 26
2061 CX Bloemendaal
Tel.nr: (023)525 77 39
Fax: (023) 525 80 35
GSM (06) 53 68 11 10
E-mail: info@hansmoolenaar.nl
Site: WWW.HANSMOOLENAAR.NL
 
* MOOLENAAR EN STEVENS?